Jag är även utbildad instruktör i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga

Kundaliniyoga

Vill du få mer livskraft, energi och lära dig teknik för självkännedom? Du blir smidigare, får ett öppet sinne och sover bättre med hjälp av Kundaliniyoga och Meditation.

Du gör yoga för hälsan och välbefinnandet. Den vanligaste andningstekniken inom Kundaliniyoga är att ta långa djupa andetag s.k djupandning. Djupandning ger lugn och avslappning, ökar koncentrationsförmågan samt motverkar stress och spänningar.

Alla som vill kan utöva yoga. Du utgår ifrån dina egna förutsättningar och möter dig själv precis där du befinner dig "Nu". Det innebär att du gör övningarna efter din egen dagsform och förmåga. Här finns inga prestationskrav, inga omdömen.

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga består av enklare rörelser som har sin utgångspunkt i Kundaliniyoga.

Medicinsk yoga kan lindra plågsam värk

Lider du av värk och smärta utan att veta varför?
Medicinsk yoga kan hjälpa dig hantera situationen och reducera smärtan - helt utan bieffekter.

Medicinsk yoga, eller Medi-Yoga, är en form av yoga som började utvecklas i Sverige i slutet av 1990-talet av Göran Boll.
Göran Boll hade jobbat som yogalärare sedan 1995 och många av de människor han undervisade berättade om hur kroppen förändrats och hur bra de mådde efter att de börjat praktisera yoga. 

Alla kan utöva medicinsk yoga!
Äldsta eleven är 90 år gammal och Göran Boll har utbildat lärare som varit över 80 år.

NY KURS I HÖST!

Energi- och Healingyoga är en ny form av yoga som jag har utvecklat genom mina kunskaper om Healing, Yoga och Energimedicin. Avsikten är att balansera din kropps energier för optimal hälsa, glädje och livskvalitet.

Jag avser att starta en mindre yogagrupp om 5 till 6 personer. Kursen (6 kurstillfällen) startar i  mitten av oktober, torsdagar kl.17.30 under förutsättning att jag får tillräckligt många anmälningar. Kursen kommer att hållas i mitt hem. Jag bor i ett radhus i början av Klockaretorpet.  Kostnad 120:- per gång. Hela kursavgiften 720: betalas vid första kurstillfället. 

Anmälan görs genom knappen Boka i början på hemsidan. Ange att ni vill gå på Energi- och Healingyoga.

Kundaliniyoga

Medicinsk yoga